SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Foto taget i samband med tävling i Arboga, mars 2023

Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

Knivsta Judoklubb erbjuder bredd- och tävlingsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi tror att träning där judorelaterade övningar finns med i ett tidigt skede bidrar till att göra träningen stimulerande för så många som möjligt.

 

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".
 
På Svenska Judoförbundets hemsida kan du läsa om judons värdegrund. Knivsta Judoklubb har med utgångspunkt från den arbetat fram en egen värdegrund. Du kan också läsa mer om klubben via denna länk.
 
Här kan du läsa mer om hur en judoträning går till. 
 
Inbjudan - Jullovsläger
2023-12-04 19:06

 

Terminens sista träningar äger rum vecka 51. Den sista träningsdagen är alltså torsdagen 21 december. Därefter är det jul- och nyårsuppehåll och vårterminen börjar vecka 2. Samtliga medlemmar får innan årsskiftet info via mail om vårterminens träningstider. Alla som har deltagit i träning under hösten är garanterade en plats i vårens träningsgrupper. 

 

--------------------------------------------------------------------

 

Knivsta Judoklubb erbjuder jullovsläger 2-4 januari 2024

 

Nu får du möjlighet att hålla igång fysiskt under jullovet. Lägret är öppet för alla med minst gult bälte. Deltagarna kan ev delas in efter ålder och erfarenhet. Klubbens meriterade tränare Albin Edbom (svart bälte) är ansvarig.

 

Födda 2010-2016

Kl 09.00-15.00 varje dag

Kostnad 800 kr inkl lunch.  

 

MER INFO OCH HUR DU ANMÄLER DIG FINNER DU VIA DENNA LÄNK.

 

Ev frågor: knivsta.judo@gmail.com 

Resterande del av höstterminen 2023
2023-11-24 12:10
Här är samlad info vad som händer i Knivsta Judoklubb resten av året.
 
Söndagen 3 december arrangeras PEPPARKAKSCUPEN som klubbens egen lilla tävling för våra medlemmar (födda 2013 och yngre) som vill testa på att tävla. Mer info och anmälan, se denna länk
 
Söndagen 3 december är sista dag för beställning av KLUBBKLÄDER. Ett perfekt tillfälle till julklappsinköp. Läs mer via denna länk.
 
Söndagen 10 december arrangeras UPPSALA JUDO CUP i Fyrishov. Det är en perfekt bredd- och nybörjartävling.  Alla födda mellan 2011 och 2017 med minst halvgult bälte kan med fördel delta. Det är bråttom med att anmäla eftersom tävlingen börjar bli fullbelagd. Mer info och anmälan, se denna länk. Du som aldrig har tävlat tidigare behöver skapa ett konto i Smoothcomp, hjälp kan du få av föräldrar och tränare i klubben. Eller via mail knivsta.judo@gmail.com
 
Söndagen 17 december är det för vissa av våra träningsgrupper och barn GRADERINGSDAG. Du som är aktuell för gradering får info av din tränare.
 
Terminens sista träningar äger rum vecka 51. Den sista träningsdagen är alltså torsdagen 21 december. Därefter är det jul- och nyårsuppehåll och vårterminen börjar vecka 2. Samtliga medlemmar får info via mail om vårterminens träningstider. Alla som har deltagit i träning under hösten är garanterade en plats i vårens träningsgrupper. 
 
Eventuellt kommer vissa dagläger att arrangeras jul- och nyårsuppehållet. Mer info kommer via mail när/om det blir aktuellt.
 
Julklappstips - klubbkläder
2023-11-24 09:23
KLUBBKLÄDER
Beställningsfönstret för webbshopen med Knivsta Judoklubbs nya fräscha klubbkläder, väskor mm är nu öppen.


Sista beställningsdag: söndagen 3 december.
Då hinner leverans ske innan jul.

Beställer och betalar gör du via:
https://uppsala.sportringen.se/team-shop/knivsta-judo

Därefter sker leverans till CIK där man hämtar sina varor. Välj i beställningsflödet alternativet "hämtning i butik" så tar alltså klubben hem allting. Välj alltså inte något annat alternativ.

Frågor: knivsta.judo@gmail.com
Pepparkakscupen - söndagen 3 december
2023-11-16 17:20

Välkommen att tävla i vår klubbtävling Pepparkakscupen!

Alla som som går på Minijudo, är U9 eller U11 (under 11 år) är välkomna att vara med i Knivsta Judoklubbs egen lilla tävling för medlemmar.

Tävlingen är i vår judolokal på CIK söndagen 3 december 10:00-14:30.

ANMÄLAN
Anmäl dig här: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={B8370DBF-195D-408C-B3C5-F1C431DC8D46}
Sista anmälningsdag: onsdag den 29 november

TIDER
Alla
10:00-10.30 incheckning

Minijudo (födda 2016 och yngre)
Tävlingstyp: Ne-waza (Mattkamp, dvs inga kast)
10:30 Uppvärmning
11:00 Tävlingsstart
Medaljutdelning

U9-U11 (födda 2013, 2014, 2015)
Tävlingstyp: Vanlig tävling
11:30: Uppvärming
12:00: Tävlingsstart
Medaljutdelning

Medaljer och pepparkakor till alla deltagare!

Varmt välkomna!

Fakta om RM-läger
2023-10-13 08:46

Information från Upplands lagledare Emil Mattsson och Maria Gomez

 

LÄGER – INFÖR RIKSMÄSTERSKAPET FÖR DISTRIKTSLAG

 

Tävlingen RM för distriktslag är för U13-U18 och arrangeras 25 november i Lindesberg. Uppland anmäler ett tjejlag, ett killag och ett mixlag. Det innebär totalt minst 10 tjejjudokas och minst 10 killjudokas. Mer ingående fakta om tävlingen, uttagningskriterier, lagledare osv hänvisas dels till det mailutskick som varje förening i distriktet har fått samt den info som finns i Facebook-gruppen Upplands Judoförbund.

 

TJEJLÄGER

Söndagen 22 oktober arrangeras det i Knivsta ett stort tjejläger för deltagare från hela Sverige. Det lägret är även ett RM-läger. Läs mer om det lägret här, LÄNK. Observera sista anmälningsdatum 16 oktober. Träningen leds bl av lagledare Maria Gomez.

 

KILLÄGER

Söndagen 22 oktober arrangeras det i Fyrishov, Uppsala, RM-läger för killar. Även killar som inte är aktuella för plats i år är välkomna att delta. Minst orange bälte.

 

Tider:

10.00-12.00      Träning

12.00-13.30      Lunch på egen bekostnad

13.30-15.00      Träning

 

Träningen leds av lagledare Emil Mattsson.

Ingen anmälan behövs. Det är bara att dyka upp. Kostnadsfritt läger.

 

GEMENSAMT LÄGER FÖR TJEJER OCH KILLAR

Söndagen 5 november är det ett gemensamt RM-läger, i CIK, Knivsta, för både tjejer och killar. Är öppet även för de som inte är aktuella för något RM-lag i år. Minst orange bälte.

 

Tider:  (reviderade 1 nov)

10.00-11.30      Träning (intensiv, randori mesta delen)

11.30-12.30      Lunch på egen bekostnad (ta med lunch eftersom restaurangen i CIK fortfarande är stängd pga ägarbyte)

12.30-14.00      Träning (teknik, taktik + lagsammanhållning)

 

Träningen leds av lagledarna Maria Gomez och Emil Mattsson.

Ingen anmälan behövs. Det är bara att dyka upp. Kostnadsfritt läger.

 

Frågor:

kontakta lagledarna via mail,

Emil Mattsson emil.x.mattsson@gmail.com

Maria Gomez  maria.gomez.gothner@gmail.com