SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Ett glatt gäng från Knivsta vid läger i Borlänge i början av mars 2020

Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

I Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar på olika nivåer.

 

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".
 
På Svenska Judoförbundets hemsida kan du läsa om judons värdegrund. Knivsta Judoklubb har med utgångspunkt från den arbetat fram en egen värdegrund. Du kan också läsa mer om klubben via denna länk.
 
Här kan du läsa mer om hur en judoträning går till. 
 
Mycket lyckat arrangemang
2022-09-19 17:53
13 föreningar och 135 judokas kom söndagen 18 september till Centrum för Idrott & Kultur i Knivsta för den första upplagan av KNIVSTA JUDO CUP. Vi fattade beslut strax innan sommaren att arrangera tävlingen och ett mycket intensivt arbete har lagts ned av flera i klubben inför tävlingen. Tävlingsledare Casper Cohen har samordnat arrangemanget. Tidigt kläcktes idén att ta in en erfaren kraft i form av Larssa Andin från Solna och som är expertpå tävlingsverktyget  Smoothcomp.
 
Klubbens äldre ungdomar som är vana tävlingsjudokas gick med full kraft in för att hjälpa till som funktionärer och domare. De skötte uppgiften med bravur. Vår huvudtränare Emil Mattsson ansvarade med auktoritet och ett leende på läpparna för uppvärmningen och för den uppskattade genomgången av regler. Sjukvårdsansvarige Joakim Törn höll ett vakande öga på de tävlande. Uppsala JK ställde upp med några domare och funktionärer. 
 
I tävlingen över bästa klubb kom föga förvånande Knivsta Judoklubb på första plats med 6 guld och 7 silver och ett antal brons. Knivsta spurtade förbi Uppsala Norra Judoklubb och Uppsala Judoklubb under tävlingsblocket med U13. Vi fick, trots att målgruppen för tävlingen i första hand var bredd och nybörjare, se många kamper där fin teknik visades upp. Till nästa tävling på hemmaplan hoppas vi på ännu fler än 25 anmälda från våra egna led. Utöver de tre nämnda klubbarna deltog Vallentuna JK, Upplands Väsby JK. Stockholmspolisens IF, Stockholms JK, IK Södra, Tyresö JK, Ekerö IK, Solna JK, Söderhamns JK och Linköpings JK.
 
Vi ser redan fram emot att arrangera nästa tävling!
 
// Knivsta Judoklubbs styrelse
Dagläger för tjejer 9 oktober 2022
2022-09-06 12:42

Knivsta Judoklubb inbjuder till:

 

Dagläger för tjejer söndagen 9 oktober 2022

 

Lokal:

Kampsportslokalen i CIK (judo och teori), Hälsohuset (styrketräning)


Tränare:

Klara Mattsson (med landslagsmeriter och erfaren tränare)


Ålder:

Födda 2010 och uppåt (sista års u-13)

 

Vi välkomnar er till en dag med teori och praktik för tjejjudokas.
10:00 – 11:30 Judopass* 
11:30 – 12:30 Lunch*
12:30 – 14:00 Judopass*
14:30 – 15:30 Teoripass och fika
15:30 – 16:30 Gymträning
16:30 – 18:00 Middag

 

Avgift: 100 kr/deltagare (lunch, fika och middag ingår)

 

Anmälan till: knivsta.judo@gmail.com senast den 2 oktober

 

* kommer även att vara förberedande för uttagning till Upplands tjejlag i RM, så alla tjejer i Uppland som är intresserade av att försöka bli uttagna och som är U13 och uppåt (2011 oxch äldre) är välkomna till dessa två pass och lunchen. 

Nya klubbkläder och webbshop!
2022-09-04 20:02

Nya klubbkläder och webbshop!

Vi är glada att kunna presentera Knivsta Judoklubbs nya fräscha kläder, väskor mm. Beställer och betalar gör du via webbshopen senast 30 september. Därefter sker leverans till CIK där man hämtar sina varor.

 

Provexemplar av alla produkter finns i dojon i CIK. Så att du kan titta och känna på grejerna innan du beställer. Passa på att titta i samband med nästa träning. 

 

Frågor: knivsta.judo@gmail.com

 

Utförsäljning – 50 % rabatt

Under september månad är det utförsäljning av alla tidigare klubbkläder. 50 % rabatt! Passa på att handla i samband med vår egen breddtävling Knivsta Judo Cup söndagen 18 september. Vi har också dessa tillfällen i CIK då du är välkommen att handla:

Måndagen 12 september kl. 17.30-19.00

Onsdagen 14 september kl. 17.30-19.00

Knivsta Judo Cup - söndagen 18 september
2022-08-26 10:51

ANMÄLAN STÄNGD. TOTALT 137 ANMÄLDA.

 

Den 18 september är det äntligen dags för Knivsta Judoklubbs nya breddtävling här! Knivsta Judo Cup är för barn i kategorierna U9 till U13 med högst grönt bälte

 

Tävlingen är en s.k. breddtävling vilket betyder att så många som möjligt, oavsett tävlingsvana, ska få möjlighet att delta. Vi kommer försöka, så långt det är möjligt att anpassa grupperna utifrån barnens tävlingsvana. Detta gör vi för att få jämnare matcher och en lagom utmaning för samtliga deltagare.

 

Alla deltagare får medalj.

 

Information

Vi kommer i första hand att kommunicera all information via Smoothcomp. Så se till att hålla ett öga där.

 

Så anmäl dig idag!

Är du medlem i Knivsta Judoklubb så anmäler du dig (kostnadsfritt) via följande formulär i SportAdmin: ANMÄLAN STÄNGD).

 

Är du medlem i annan judoklubb anmäler du dig via Smoothcomp: ANMÄLAN STÄNGD.

 

Anmälan senast 12 september.

 

Varmt välkomna!

Höstterminens uppstart
2022-08-07 17:02

Höstterminens träningsgrupper börjar vecka 33, 34 eller 35. Samtliga aktiva som har deltagit under vårterminen får kallelse via mail omkring 12-13 augusti. Så håll koll på din mailkorg.

 

Om du inte vill fortsätta med judo, meddela knivsta.judo@gmail.com

 

NYHET!

Med start nu i augusti kommer vi börja att använda fler funktioner i vårt föreningssystem, Sportadmin. För dig som medlem innebär det bland annat att du nu kommer kunna betala dina tränings- och medlemsavgifter framöver med nya digitala betalningsmetoder. Detta för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare och enklare betalning. Dessutom innebär det kraftigt minskad manuell administration för oss som ideell förening.


Vi växer som förening och behöver se över våra rutiner för att det ska bli hållbart och långsiktigt. Denna automatisering är ett led i att uppnå just detta. 


Faktureringen kommer att skötas av vår och Sportadmins betalpartner Billmate vilket kommer att möjliggöra att vi kan frigöra många timmar från våra styrelseledamöter som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Denna digitalisering gör att vi i stället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill att utveckla föreningen.


De betalningsmöjligheter vi kommer att erbjuda är:

• Kortbetalning

• Swish (fungerar senare under augusti månad)
• Fakturabetalning
• Delbetalning erbjuds vid summor över 500 kr. (Tänk på att en delbetalning innebär att
det kommer att tas en kreditupplysning.)

 

Vi kommer också vid t ex läger och klubbresor och andra "aktiviteter" att använda en bokningsmöjlighet där betalning för aktiviteten kommer att ske i samband med anmälan.

 

Vi kommer inte att ta ut en administrationsavgift när betalning sker via kort. Om du däremot väljer alternativen fakturabetalning eller delbetalning tillkommer en administrationsavgift.

 

Ev frågor: knivsta.judo@gmail.com