SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Ett glatt gäng från Knivsta vid läger i Borlänge i början av mars 2020

Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

I Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar på olika nivåer.

 

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".
 
På Svenska Judoförbundets hemsida kan du läsa om judons värdegrund. Knivsta Judoklubb har med utgångspunkt från den arbetat fram en egen värdegrund. Du kan också läsa mer om klubben via denna länk.
 
Här kan du läsa mer om hur en judoträning går till. 
 
Uppstartsläger 6-7 augusti
2022-06-22 11:43

Är du U13 eller äldre och har minst gult bäte? Passa då på att komma i form inför terminen genom att anmäla dig Knivsta Judoklubbs uppstartsläger som gå av stapeln 6-7 augusti!

 

Läs mer under Tävlingar/Träningsläger!

Knivsta Rotaryklubbs ungdomsstipendium till Mira
2022-06-03 09:46

Mira Blomberg, 16 år, fick i går kväll ta emot Knivsta Rotaryklubbs ungdomsstipendium av klubbens president Göran Nilsson i samband med judoträningen i CIK, Centrum för Idrott och Kultur i Knivsta. 

 

Motiveringen lyder: Mira uppmärksammas för sitt arbete med att träna egna grupper inom Knivsta Judoklubb. Hon har med ett stort engagemang och ett smittande leende tagit ett allt större ansvar i klubben. Med positiv energi coachar och uppmärksammar hon de unga när de får tips och trix i med och motgång. Barnen får genom Mira som föredöme en fantastisk förebild som de verkligen ser upp till. Miras talang och engagemang är väl värt att lyfta fram!

 

Läs mer i pressmeddelandet från Knivsta Rotaryklubb.

Terminsslut + info om sommarens läger och träningar
2022-05-28 09:28

Vårterminens träningar slutar vecka 23 (6-12 juni), men under nationaldagen 6 juni är det ingen träning. Höstterminen börjar igen vecka 33 eller 34. Samtliga aktiva som har deltagit under vårterminen får kallelse via mail omkring 10 augusti. 

 

Om du inte vill fortsätta med judo, så meddela knivsta.judo@gmail.com 

 

Läger i sommar

Vi kan under sommaren rekommendera våra sommarläger. Det finns läger för flera olika målgrupper och åldrar. Se kalendariumet. För anmälan och mer info om varje läger, se denna länk

 

Ett trevligt initiativ med läger på Åland har Uppsala Judoklubb skapat och där är vi i Knivsta välkomna att följa med. Det är för en bred målgrupp för alla åldrar oavsett erfarenhet av judo. Datum: 12-14 augusti. Vi uppmuntrar våra medlemmar att anmäla sig dit. Det verkar vara jättekul. Mer info och hur du anmäler dig, se www.uppsalajudo.se

 

Lägret på Åland kolliderar datummässigt för de utav av våra U13 och äldre som tävlar regelbundet. Samma helg arrangeras Green Hill (tävling och läger) i Stockholm. Ni som är aktuella för Green Hill får separat info inom kort. Ni behöver alltså välja mellan Green Hill och Åland.

 

De U15-U18 som tävlar på nationell nivå har fått separat info via Whatsapp gällande Svenska Judoförbundets olika utvecklingsläger i Lindesberg och Kungsbacka.

 

U13 upp till senior kan även anmäla sig till ett ”omstarts-nystartsläger" i Visby i juli, också det lägret har vi informerat via Whatsapp till aktuella.

 

Träningar under sommaren

Du som U13 och äldre med minst gult bälte kommer att kunna träna en del av sommaren. Se kalendariumet. Övriga har alltså sommarlov fram till dess att vi åter startar upp träningarna i augusti.

 

För alla judosugna oavsett ålder kommer vi preliminärt under juni och början av juli att erbjuda 2 tillfällen med Judo4All. Mer info kommer.

 

Ev frågor: knivsta.judo@gmail.com

 

Klubbens tränare och styrelse önskar våra medlemmar en trevlig sommar!

Sommarläger i Knivsta
2022-05-18 10:25

Knivsta Judoklubb kommer att anordna läger på hemmaplan i sommar. Lägren som kommer att vara vecka 24 och 25 kommer att rikta sig till lite olika åldrar. Deltagare från andra klubbar är också välkomna.

 

Passa på och anmäl er nu för att inte missa dessa tillfällen!

 

Läs mer här!

 

OBS! Info om fler läger samt aktiviteter kommer att släppas löpande.

Två läger i sommar för U15-U18 med tävlingsambition
2022-05-03 12:24

I sommar kommer det att hållas två läger, Landslagets sommarläger i Lindesberg, 15–18 juni samt Utvecklingsläger och tävling i Kungsbacka 2-3 juli. Dessa läger är riktade till U15 och U18 med tävlingsambitioner.

 

Läs mer här!