SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Ett glatt gäng från Knivsta vid läger i Borlänge i början av mars 2020

Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

I Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar på olika nivåer.

 

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".
 
På Svenska Judoförbundets hemsida kan du läsa om judons värdegrund. Knivsta Judoklubb har med utgångspunkt från den arbetat fram en egen värdegrund. Du kan också läsa mer om klubben via denna länk.
 
Här kan du läsa mer om hur en judoträning går till. 
 
Kallelse - årsmöte 2023
2023-01-31 15:33

Styrelsen kallar härmed alla medlemmar till Knivsta Judoklubbs årsmöte. 

Datum:  Måndagen 27 mars 2023 kl 18.30
Plats:     Knivsta Centrum för Idrott och KuItur, mötesrum Glasäpplet (plan 4)

 

Klubben bjuder på fika. 

Rösträtt vid mötet har endast de som har erlagt medlemsavgift för år 2023.

 

Varmt välkomna!


Styrelsen, Knivsta Judoklubb  

 

ÅRSMÖTESHANDLINGAR:

läggs ut löpande inför årsmötet 

 

INFO FRÅN VALBEREDNINGEN:

Nu finns det möjlighet att bidra till klubbens verksamhet samt påverka dess utveckling. På årsmötet ska en ny styrelse väljas och i den finns det plats för nya kandidater. Vill du engagera dig så hör gärna av dig till någon av representanterna i valberedningen nedan.

Peter Gunnarsson (peter@gunnarsson.one)

Erik Björnemo (erikbjornemo@gmail.com)

Judo - Nybörjarkurs för vuxna
2022-12-30 10:54

Har du ett barn som tränar judo och nyfiken på att lära dig judo själv? Har du tränat judo när du var yngre och skulle vilja komma igång igen? Har du sett judo eller undrat om judo är något för dig?

 

Nu har du chansen att hänga med på en nybörjarkurs, där vi tar med dig från början och lär dig grundteknikerna, så att du kan känna på om det här är din sport!
Kursen består av 16 träningstillfällen där du kan lära dig judons grundläggande tekniker och värdegrund.

 

Träningen är garanterat svettig! Den ger dig kondtion, styrka och rörlighet. Vi kommer att öva kast, falltekniker,  fasthållningar och kampmoment. Att kunna falla rätt är viktigt, när vi lärt oss det kommer vi att träna kast och svep med varandra.

 

Anmäl dig här!

Knivsta Judo Cup 1 - 2023
2022-11-28 16:42

Söndagen 12 februari 2023 är det dags att bygga vidare på den gångna höstens succé. Vi fick då så mycket beröm för vårt första tävlingsarrangemang någonsin att vi nu har beslutat att köra två tävlingar under 2023, utöver februari preliminärt även i september.

 

Knivsta Judoklubb bjuder härmed in till 2023 års första Knivsta Judo Cup. Tävlingen är för barn i kategorierna U9 till U13 med högst grönt bälte

 

Tävlingen är en s.k. breddtävling vilket betyder att så många som möjligt, oavsett tävlingsvana, ska få möjlighet att delta. Vi kommer försöka, så långt det är möjligt att anpassa grupperna utifrån barnens tävlingsvana. Detta gör vi för att få jämnare matcher och en lagom utmaning för samtliga deltagare. Vi kommer även sträva efter att ha rena tjejgrupper och killgrupper.

 

Alla deltagare får medalj.

 

Anmäl dig redan idag!

Är du medlem i Knivsta Judoklubb så anmäler du dig (kostnadsfritt) via följande formulär i SportAdmin senast 4 februari 2023: LÄNK.

 

Är du medlem i annan judoklubb anmäler du dig via Smoothcomp senast 7 februari 2023: LÄNK

 

Varmt välkomna!

Fredagen 28 oktober - JUDO OCH GLASS
2022-10-26 16:24

Knivsta Judoklubb uppmärksammar WORLD JUDO DAY genom att bjuda in alla klubbens aktiva till ett roligt träningspass med Albin Edbom:

 

Fredagen 28 oktober

kl. 16.00-16.45  U9, U11 och U13, dvs födda 2010-2015

kl. 16.45-18.15  U15, U18, U21 och vuxna, dvs födda 2009 och äldre

 

Glass till alla!

 

Ingen föranmälan krävs. Det är bara att dyka upp.

Kostnadsfritt.

 

Varmt välkommen!

 

Tips: samåk gärna, prata ihop er med varandra.

 

 

 

 

 

 

Info om träningar på fredagar
2022-10-20 11:35

Det lyckade försöket med träningar för U15 och äldre på fredagar med Albin och Kasper Edbom kommer att äga rum två fredagar 16.45-18.15 ytterligare innan årsskiftet:

 

28 oktober

11 november

 

Därefter pausas fredagsträningarna i den här tappningen några månader, men fortsätter sedan igen.

 

Avgift för dessa fredagar:

1) Medlemsavgift i Knivsta Judoklubb (100 kr per kalenderår). Fyll i dina uppgifter här: Ansök om att bli medlem

 

2) Samt att du som inte redan är med i ordinarie träningsgrupp behöver betala 50 kr i träningsavgift per träningstilfälle. Swishas till klubben på nummer:  1232593218

Du som betalar träningsavgift för ordinarie träning ska alltså inte betala 50 kr per tillfälle.