SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Tävlingar, träningsläger och viktiga datum

Här försöker vi samla en del av informationen kring tävlingar, träningsläger och andra viktiga datum.

 

Utöver informationen här så rekommenderar vi dig att noga läsa mail från oss och även vara med i den speciella Whatapp-grupp som vi har för de som är intresserade av att tävla. Om du vill vara med i Whatsapp-gruppen, så ladda ned Whatsapp och maila oss till knivsta.judo@gmail.com så lägger vi till dig.

 

För att få överblick över hela hösten 2022, ber vi dig att titta på fliken "Kalendarium" här på hemsidan.

Anmälan till Uppsala Judo Cup

Lördagen 3 decemberUppsala Judo Cup, en bredd- och nybörjartävling för U9 (2014-2015, U11 (2012-2013), U13 (2010-2011) och U15 (2008-2009). Max orange bälte med grönt streck. Nivåindelning efter hur mycket man tävlat. Klubben står för startavgift. Plats: Fyrishov

 

Anmälan sker via denna LÄNK senast 25 november.

Anmälan till Luciacupen – klubbtävling

Söndagen 11 decemberLuciacupen – klubbtävling. Tävling för alla i klubben som är födda 2010-2015. Max orange bälte. Kostnadsfritt. Bara för medlemmar i Knivsta JK. Du får möjlighet att prova på att tävla. Pris till alla. Plats: CIK. Mer detaljerad info finns på hemsidan

 

Anmälan sker via denna LÄNK senast 5 december.

Resten av år 2022

Nu är det dags att få grepp på vad som händer resten av året i Knivsta Judoklubb. Läs nedan och återkom med ev frågor till knivsta.judo@gmail.com

Lördagen 26 novemberSödra Judo Open i Haninge. En tävling för er som tidigare har tävlat minst 2-3 gånger. Finns klasser U9 och uppåt. Klubben står för startavgift i huvudklass. Anmälan sker via denna LÄNK senast 15 november.

Lördagen 3 decemberUppsala Judo Cup, en bredd- och nybörjartävling för U9 (2014-2015, U11 (2012-2013), U13 (2010-2011) och U15 (2008-2009). Max orange bälte med grönt streck. Nivåindelning efter hur mycket man tävlat. Klubben står för startavgift. Plats: FyrishovAnmälan sker via denna LÄNK senast 25 november.

Söndagen 4 december, Graderingsdag för klubben. Alla som är aktuella för gradering får info av sin tränare. Save the date! Plats: CIK. Du kan också ställa frågor via knivsta.judo@gmail.com.

Söndagen 11 decemberLuciacupen – klubbtävling. Tävling för alla i klubben som är födda 2010-2015. Max orange bälte. Kostnadsfritt. Bara för medlemmar i Knivsta JK. Du får möjlighet att prova på att tävla. Pris till alla. Plats: CIK. Mer detaljerad info finns på hemsidanAnmälan sker via denna LÄNK senast 5 december.

Lördagen 17 decemberSundsvall Cup, ganska stor tävling för klubbens tävlingsjudokas. Dvs de som har tävlat minst 2-3 gånger tidigare. Klubben står för startavgiften i huvudklass. Efter tävlingen är färdig under lördagen så blir det för alla som vill träning/läger med Svenska Judoförbundet. Lägret är kostnadsfritt och äger rum både lördag och söndag. Knivsta Judoklubb samordnar ingen resa till Sundsvall, utan vill judokas och familjer åka dit så får de synka ihop allting själva. Däremot anmäler klubben alla till tävlingen. Det sker via denna LÄNK senast 5 december.  

 

Samtliga träningsgrupper har sista träningen för året under vecka 50. Därefter börjar vårterminen i januari, vecka 2. Info till alla i klubben mailas ut senast vecka 1.