SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Till alla föräldrar/judokas i klubbens äldre tävlingsgrupp: vi behöver er hjälp för att kunna planera sommarens träningar och läger. Detta FORMULÄR (länk) tar 5-10 min att fylla i. Vi ber er att göra det tillsammans förälder/judoka, och senast 23 april. Det bidrar till att optimera sommaren. Ingenting är bindande i formuläret, men fyll i det som ni vet och tror idag.

Judofestivalen 17-19 maj 2024

Definitiv anmälan
JUDOFESTIVALEN 17-19 MAJ I LINDESBERG 

Otroligt roligt att så många har anmält intresse av att följa med! Det här blir kul! Ni kommer att få en judoupplevelse.

40 barn/ungdomar/vuxna i åldern 7 år och uppåt har anmält intresse av att följa med och delta i Judofestivalen. Dessutom har ett stort antal föräldrar anmält sig. Extra roligt är att det är flera som tidigare inte har deltagit vid tävlingar eller träningsläger som nu har anmält sig.  

AVRESA OCH HEMRESA:
Avresa sker med stor turistbuss prel 14.15 på fredagen 17 maj från CIK, Knivsta. Hemma ca 19.30 på söndag kväll 19 maj. 

KOSTNAD FÖR BUSS:
Klubben betalar för en stor del av bussens kostnader. Men varje deltagare och förälder betalar 125 kr/person per färd. Dvs åker man med bussen fram och tillbaka blir det 250 kr. Åker man bara ena vägen, så blir det 125 kr. Om någon ändrar sig kommer återbetalning inte att ske. 

Klubben betalar också för de tre klassrum som våra judokas och föräldrar kommer att bo i. Klassrummen kommer att delas in efter ålder på deltagarna. Minst en ledare är ansvarig för respektive rum.. 

DEFINITIV ANMÄLAN:
Sker i tre steg…

  • Du fyller i detta formulär: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={F491AEF6-6692-4299-8CFD-3F3F29E3DDDD} senast 12 april. Om det är en annan vuxen än barnets förälder som följer med, så ange namn, relation till barnet och mobilnummer under "Kommentar". Under "Kommentar" anger du även om du blir hämtad av dina föräldrar tidigare än söndag eftermiddag då turistbussen åker hem till Knivsta. Bussen åker hemåt direkt efter Gladiatorspelen. Under ”kommentar” kan du även ange ett antal andra frågor. Om vi inte får in ifyllt formulär kan vi inte garantera plats i sovsalen.
  • Du betalar kostnaden för din bussfärd (se ovan) via swish till 1232593218 senast 12 april. Vi behöver ha in definitiv anmälan för att kunna planera allting. Om vi inte får in swish så kan vi inte garantera plats på bussen. Ange noga ditt namn i swishbetalningen. Vi vill ha en swish per individ, dvs är ni tre från familjen som åker så swisha tre gånger och ange varje namn vid varje separat swish.
  • Varje judoka och förälder behöver senast 1 maj betala och boka lägeravgift och matpaket för sig via det digitala hanteringsverktyget för judo-Sverige som heter Smoothcomp. I Smoothcomp betalar ni för lägeravgift och matpaket (tillkommer gör sedan middag fredag kväll ute på stan i Lindesberg). Detta med Smoothcomp är en ganska ny rutin i vår hantering. Vi gör så för att begränsa administrationen för oss ledare i klubben. Ni som inte redan har ett konto i Smoothcomp skapar ett sådant och väljer Knivsta Judoklubb som hemmaklubb. Observera att barn och vuxen behöver ha ett varsitt eget konto. Om förälder vill vara med på mattan och träna så behöver föräldern också betala lägeravgiften via Smoothcomp.  Här är länken för Judofestivalen: https://svenskjudo.smoothcomp.com/sv/event/12150/page/27879/hur-man-anmaler-sig

I Smoothcomp ser du snart även tidsprogram mm för hela helgen. Bland annat så är det judopass för alla redan fredag kväll. Tidsschemat kommer att förtydligas steg för steg innan avfärd. Arrangören jobbar med schemat just nu.

Om du är osäker på hur du ska göra i Smoothcomp, kontakta oss via mail eller prata med andra föräldrar. 

Tävlingar, träningsläger och viktiga datum

Här försöker vi samla en del av informationen kring tävlingar, träningsläger och andra viktiga datum.

 

Utöver informationen här så rekommenderar vi dig att noga läsa mail från oss och även vara med i den speciella Whatapp-grupp (Knivsta tävlingsgrupp) som vi har för de som är intresserade av att tävla. Om du vill vara med i Whatsapp-gruppen, så ladda ned Whatsapp och maila oss till knivsta.judo@gmail.com så lägger vi till dig.

 

För att få överblick över hela våren 2024, ber vi dig att titta på fliken "Kalendarium" här på hemsidan.

Tävlingar och läger våren 2024

Klubben har beslutat att fortsätta med rutinen som gällt senaste året. Det innebär att varje medlem som vill tävla får hantera anmälan olika beroende på vilken ”kategori” som tävlingen är: policyn finns att läsa via denna LÄNK, höstens kalendarium finns att läsa via denna LÄNK.


Från och med 1 januari 2024 är det följande åldersklasser:
U21, födda 2004-2006
U18, födda 2007-2009
U15, födda 2010-2011
U13, födda 2012-2013
U11, födda 2014-2015
U9, födda 2016-2017

 

Frågor: knivsta.judo@gmail.com

 

Knivsta Judoklubb strävar efter att ha en coach på plats vid varje tävling.

 

Om inget annat anges så betalar varje judoka startavgiften själv via Smmothcomp. Observera att det för vissa tävlingar finns Early Bird, och då blir startavgiften lägre.

 

Frågor: Ulf Bjöns, via mail knivsta.judo@gmail.com

 

Utöver kalendariet  (länk se ovan) kommer vi här också att presentera vissa av tävlingarna i detalj.  

 

‐‐-----‐--------------

 

Vi kan varmt rekommendera:

Tävlingar i närområdet, närmaste månaden

                                 

Lördagen 13 april – Södra Judo Open 2. Tävlingen som är ett perfekt nästa steg efter att ha deltagit i mindre tävlingar. Men passar absolut även för de som har tävlat mycket tidigare. Anmälan senast 6 april. Anmälan via Smoothcomp (länk).

 

Lördagen 20 april - Uppsala Judo Cup. En nybörjar- och breddtävling för U9, U11 och U13. Anmälan senast 16 april. Tävlingen riskerar att bli fulltecknad, så passa på att anmäl i god tid. Anmälan via Smoothcomp (länk). 

 

Söndagen 28 april - Tussilagocupen. Endast för medlemmar i Knivsta Judoklubb. Födda 2014-2018, delas in i åldrar. Första "testa på tävling" för de som vill prova att tävla. Gratis. Läs mer här (länk).

 

Lördagen 4 majSigtunakampen. En nybörjar- och breddtävling från U9 och uppåt.  Då tävlingen har alla åldersklasser så är den lämplig även för tävlingssugna U13 och äldre som valt att inte följa med på klubbresan till Trollhättan samma helg. Anmälan senast 2 maj. Anmälan via Smoothcomp (länk).