SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Tävlingar, träningsläger och viktiga datum

Här försöker vi samla en del av informationen kring tävlingar, träningsläger och andra viktiga datum.

 

Utöver informationen här så rekommenderar vi dig att noga läsa mail från oss och även vara med i den speciella Whatapp-grupp (Knivsta tävlingsgrupp) som vi har för de som är intresserade av att tävla. Om du vill vara med i Whatsapp-gruppen, så ladda ned Whatsapp och maila oss till knivsta.judo@gmail.com så lägger vi till dig.

 

För att få överblick över hela hösten 2023, ber vi dig att titta på fliken "Kalendarium" här på hemsidan.

Tävlingar och läger hösten 2023

Klubben har beslutat att skapa nya rutiner för anmälan till tävlingar. Det innebär att varje medlem som vill tävla får hantera anmälan olika beroende på vilken ”kategori” som tävlingen är: policyn finns att läsa via denna LÄNK, höstens kalendarium finns att läsa via denna LÄNK.


Till och med 31 december 2023 är det följande åldersklasser:
U21, födda 2003-2005
U18, födda 2006-2008
U15, födda 2009-2010
U13, födda 2011-2012
U11, födda 2013-2014
U9, födda 2015-2016

 

Frågor: knivsta.judo@gmail.com

 

Tävlingar och läger hösten 2023

Här är lite mer i detalj om varje tävling/läger som Knivsta har med i planeringen för hösten 2023.

 

Knivsta Judoklubb strävar efter att ha en coach på plats vid varje tävling.

 

Om inget annat anges så betalar varje judoka startavgiften själv via Smmothcomp. Observera att det för vissa tävlingar finns Early Bird, och då blir startavgiften lägre.

 

Frågor: Ulf Bjöns, via mail knivsta.judo@gmail.com

 

Söndagen 17 september – Knivsta Judo Cup 2 2023. U9, U11, U13. Anmälningstiden har löpt ut.

 

Lördagen 23 september – Linde Open i Lindesberg. En stor tävling som vi deltagit på flera gånger. Du som är het på att tävla bör passa på att haka på. Anna Fäldt (Eli och Lovas mamma) samordnar. Läger på söndagen efter tävlingen för U13 och uppåt. Anmälan via Smoothcomp.

 

Lördagen 7 oktober - Södra Judo Open 3 i Haninge. En tävling för både bredd och elit, från U9 och äldre. För dig som har tävlat minst 5 gånger tidigare. Anmälan via Smoothcomp. 

 

Lördagen och söndagen 14-15 oktober - Gothenburg Judo Open.  Ett större gäng av våra tävlingsjudokas åker dit liksom tidigare år. U13 och uppåt. Anna Fäldt (Eli och Lovas mamma) samordnar. Läger på söndagen efter tävlingen. Anmälan via Smoothcomp.

 

Lördagen 21 oktober - Solnakampen. En breddtävling för U9, U11 och U13. Är en mycket lämplig tävling för de som är nya eller ganska nya tävlingsintresserade. Anmälan via Smoothcomp.

 

Söndagen 22 oktober - Tjejsatsning (tävlingsjudokas). Med stor sannolikhet blir det en heldag i CIK för tävlingsjudokas från U13 och uppåt. Kanske även U11 som har börjat tävla regelbundet. Mer info kommer snart.

 

Vecka 44 - Utvecklingsläger i Malmö för klubbens erfarna tävlingsjudokas U15 och äldre. Anna Fäldt (Eli och Lovas mamma) samordnar.

 

Lördagen 4 november - Södra Judo Open 4 i Haninge. En tävling för både bredd och elit, från U9 och äldre. För dig som har tävlat minst 5 gånger tidigare. Anmälan via Smoothcomp. 

 

Lördagen 11 november - Staffanstorp Judogames. Erfarna U13 och äldre. Intresserade ordnar resa på egen hand. Anmälan via Smoothcomp.

 

Fredagen-söndagen 17-19 november- Trollträffen i Trollhättan. Höstens stora klubbresa. Läs mer via denna LÄNK (där du också anmäler dig till själva bussresan). Anmälan till tävlingen sker via Smoothcomp.

 

Lördagen 25 november - RM för distriktslag i Lindesberg. 1 eller 2 i varje viktklass tas ut till Upplands distriktslag. Flera från Knivsta lär bli aktuella. Mer info bör komma snart. 

 

Lördagen 2 december - Baltic Sea Open i Finland. Ett begränsat antal tas ut av Emil Mattsson. Mer info till berörda.

 

Lördagen 9 december - Uppsala Judo Cup i Fyrishov. Nybörjar- och breddtävling liknande Knivsta Judo Cup Mer info kommer senare. 

 

 

Det är viktigt att du liksom står på tårna och hänger med i alla informationsvängar.

Klubbresa Trollträffen 17-19 november 2023

Till judokas U11 och uppåt som vi bedömer är redo nivåmässigt för denna tävling/klubbresa!  

Anmälan - klubbresa Trollträffen 17-19 november 2023

Nu är det dags för höstens ”stora” klubbresa. Vi åker nu åter till den välorganiserade och trevliga tävlingen Trollträffen, som arrangeras av Trollhättans Judoklubb.

Avresa: med stor turistbuss fredagen 17 november, prel 15.30 från CIK
Hemresa: med turistbussen tillbaka i Knivsta söndagen 19 november, prel senast 21.30

Fakta:
Denna tävling riktar sig till U11 upp till U21 med minst orange bälte. Övriga får vänta på sin tur.

Utöver individuell klass så kommer kommer U11/U13/U15 också få chans att delta i en lagtävling som arrangeras lördag kväll.

För de som inte har lika mycket judoklasser som övriga kommer vi också att arrangera möjlighet att bada i den fina simhallen med äventyrsbad som ligger vägg i vägg med tävlingslokalen. Givetvis under uppsikt av ledare från klubben. U11 kommer bara att ha en tävlingsklass, men det blir en massa rolig sammanhållning ändå under resan. Varav detta äventyrsbadande är en grej.

Kostnad och anmälan/bokning:
Efter kraftig subvention från klubbens sida kommer kostnaden för varje judoka bli PREL 500 kr. Den summan inkluderar resa med buss och boende två nätter (inkl frukost) i flerbäddsrum på hotell. Tillkommer för judokan gör startavgifter och  egna inköp av lunch och middag. Summan 500 kr kan ändras om boendet inte blir det pris som vi prel har fått.

De som har dispens att dubblera klasser kan göra det. Det ska vara så att alla som är andraårs i sin klass med automatik ska kunna dubblera. Övriga kan behöva söka dispens. Lagtävlingen på lördag kväll kostar inget extra.

 

Anmälningsrutin för denna klubbresa: 

-        Du fyller i formulär i denna LÄNK senast 15 oktober. Vi behöver ha så tidigt besked för att kunna samordna bussresa. Om vi har platser över kommer Uppsala JK och Upplands Väsby JK att fylla upp bussen.
-        Du anmäler dig på själv på egen hand till tävlingsklasserna via Smoothcomp. Du betalar klasserna i samband med anmälan. OBS! Om du betalar startavgiften i Smoothcomp senast 13 september så får du EARLY BIRD-pris och sparar 100 kr per klass.
-        Du swishar summan 500 kr senast 31 oktober 2023 till klubbens swish 1232593218

Vid återbud efter 31oktober 2023 kan vi inte garantera återbetalning av hela summan, det beror på vad vi kan förhandla till oss med hotell och bussbolag. Du kommer vid återbud efter 31 oktober kunna få tillbaka anmälningsavgiften i Smoothcomp om du senast 17 november tar tillbaka anmälan. 

Ledare:
Flera ledare kommer att följa med, bland annat är Emil Mattsson inbokad. Vi kommer att anpassa antalet ledare efter hur många barn/ungdomar som anmäler sig. Föräldrar som vill följa med kan anmäla det till klubben via mail i samband med att anmälan/bokning görs.

Frågor:
Frågor kring denna klubbresa till Trollträffen i Trollhättan besvaras  via knivsta.judo@gmail.com. Du kan också prata med Kai-Lis pappa Ulf som är övergripande samordnare för just denna resa till Trollträffen. Ulf går också att nå på 070-4103200.

 

Observera nu alltså denna anmälningsrutin!! Vi ber er ha tålamod när vi provar oss fram med mer effektiva rutiner som inte orsakar så mycket administration i klubben.