SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Medlems- och träningsavgifter, år 2022

Samtliga som är verksamma i föreningen ska vara medlemmar. Medlemskap ger bl a försäkringsskydd och rösträtt på årsmötet. Dessutom är det ett värdefullt ekonomiskt stöd för föreningen.

 

Avgiften faktureras via e-post till våra medlemmar. För att det skall fungera är det mycket viktigt att alla medlemmar fyller i detta formulär för att säkerställa att klubben har uppdaterade person- och kontaktuppgifter.

 

Medlemsavgift, 100 kr per kalenderår, erläggs av alla som är aktiva, ledare, tränare eller gör gradering i föreningens namn.

 

Träningsavgift erläggs per termin av samtliga som deltar i träningsgrupper.:

Stor & Liten                750 kr

Lekjudo                       750 kr

Övriga grupper           950 kr

 

Den som är helt ny i föreningen får prova på tre gånger innan medlems- och träningsavgift ska betalas.

 

Inga avgifter tillkommer för gradering.

 

I medlemsavgiften ingår en försäkring genom Svenska Judoförbundet som gäller för olycksfall och skador som sker i samband med träning/tävling. Om inte medlems- och träningsavgiften betalas inom utsatt tid riskerar medlemmen avstängning från klubbens tränings- och tävlingsverksamhet.

 

Stödmedlemskap: om du vill stödja föreningen verksamhet så kan du bli stödmedlem för endast 100 kr per år. Fyll i detta formulär så skickar vi inbetalningskort. Stort tack!