SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb
Medlems- och träningsavgifter, år 2024

Samtliga som är verksamma i föreningen ska vara medlemmar. Medlemskap ger bl a försäkringsskydd och rösträtt på årsmötet. Dessutom är det ett värdefullt ekonomiskt stöd för föreningen.

 

Avgiften faktureras via e-post till våra medlemmar. För att det skall fungera är det mycket viktigt att alla medlemmar fyller i detta formulär för att säkerställa att klubben har uppdaterade person- och kontaktuppgifter.

 

Medlemsavgift, 100 kr per kalenderår, erläggs av alla som är aktiva, ledare, tränare eller gör gradering i föreningens namn.

 

Träningsavgift erläggs per termin av samtliga som deltar i träningsgrupper.:

Stor & Liten                  900 kr

Minijudo                       900 kr

Övriga grupper           1200 kr

 

Den som är helt ny i föreningen får prova på två gånger innan medlems- och träningsavgift ska betalas.

 

Inga avgifter tillkommer för gradering.

 

I medlemsavgiften ingår en försäkring genom Svenska Judoförbundet som gäller för olycksfall och skador som sker i samband med träning/tävling. Om inte medlems- och träningsavgiften betalas inom utsatt tid riskerar medlemmen avstängning från klubbens tränings- och tävlingsverksamhet.

 

Stödmedlemskap: om du vill stödja föreningen verksamhet så kan du bli stödmedlem för endast 100 kr per år. Fyll i detta formulär så skickar vi inbetalningskort. Stort tack!

 

------------------------------------

 

Vi fortsätter även under 2024 att använda vissa funktioner i vårt föreningssystem, Sportadmin. För dig som medlem innebär det bland annat att du även under 2024 kommer kunna betala dina tränings- och medlemsavgifter med digitala betalningsmetoder. Detta för att ge dig en  smidigare och enklare betalning. 

 

Faktureringen kommer att skötas av vår och Sportadmins betalpartner Qvickly vilket kommer möjliggöra att vi kan frigöra många timmar från våra styrelseledamöter som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. 


De betalningsmöjligheter som erbjuds är:

• Kortbetalning

• Swish  
• Fakturabetalning
• Delbetalning erbjuds vid summor över 500 kr. (Tänk på att en delbetalning innebär att
det kommer att tas en kreditupplysning.)

 

Vi kommer också vid vissa läger och andra "aktiviteter" att använda en bokningsmöjlighet där betalning för aktiviteten kommer att ske i samband med anmälan.

 

Vi kommer inte att ta ut en administrationsavgift när betalning sker via kort. Om du däremot väljer alternativen fakturabetalning eller delbetalning tillkommer en administrationsavgift.