SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Tävlingar, träningsläger och viktiga datum

Här försöker vi samla en del av informationen kring tävlingar, träningsläger och andra viktiga datum.

 

Utöver informationen här så rekommenderar vi dig att noga läsa mail från oss och även vara med i den speciella Whatapp-grupp som vi har för de som är intresserade av att tävla. Om du vill vara med i Whatsapp-gruppen, så ladda ned Whatsapp och maila oss till knivsta.judo@gmail.com så lägger vi till dig.

 

För att få överblick över hela våren 2023, ber vi dig att titta på fliken "Kalendarium" här på hemsidan.

Info om tävlingar i januari och februari 2023

Klubben har beslutat att skapa nya rutiner för anmälan till tävlingar. Det innebär att varje medlem som vill tävla får hantera anmälan olika beroende på vilken ”kategori” som tävlingen är: policyn finns att läsa via denna LÄNK, vårens kalendarium finns att läsa via denna LÄNK.

 

Södra Judo Open i Haninge, lördagen 28 januari. Tävling för U9 och uppåt som har tävlat minst några gånger tidigare. Du anmäler och betalar själv i  Smoothcomp, LÄNK. Du får också läsa på all information om tävlingen i de flikar som finns.

 

Knivsta Judo Cup, söndagen 12 februari. Tävling för U9, U11 och U13. Max grönt bälte. Är en perfekt tävling för bredd och nybörjare. Grupperna nivåanpassas. Deltagare från ca 10 olika klubbar. Klubben betalar startavgiften för denna tävling om du anmäler via denna LÄNK (Sportadmin).

Från 1 januari 2023 är det följande åldersklasser:
U21, födda 2003-2005
U18, födda 2006-2008
U15, födda 2009-2010
U13, födda 2011-2012
U11, födda 2013-2014
U9, födda 2015-2016

 

Frågor: knivsta.judo@gmail.com

 

Våra tävlingsjudokas i åldern U15 och uppåt som är aktuella för "större tävlingar och läger" får information via Anna Fäldt (Elis och Annas mamma). Det gäller bl a utvecklingsläger i Lindesberg, SM och Matsumae Cup. Så gällande dessa tävlingar fråga alltså Anna, och du ska även ha en dialog med tränare Emil Mattsson.

 

För tävlingar och evenemang i mars, april, juni så får du mer detaljerad info senare, men vi ber dig redan nu planera in vårens största klubbresa till JUDOFESTIVALEN i Lindesberg 26-28 maj. Så ”save the date” till dess att mer info kommer. I våras fyllde vi en stor buss med deltagare och föräldrar, och vi siktar på samma antal denna gång.