SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Ett glatt gäng från Knivsta vid läger i Borlänge i början av mars 2020
Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

I Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar på olika nivåer.

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".

På Svenska Judoförbundets hemsida kan du läsa om judons värdegrund. Knivsta Judoklubb har med utgångspunkt från den arbetat fram en egen värdegrund

Här kan du läsa mer om hur en judoträning går till. 

Uppstart av vårterminen
2022-01-07 11:14

De ordinarie träningarna får vårterminen är nu igång. Samtliga har fått mail om träningstider. Om du är osäker på vilken tid som gäller för dig, så maila oss på knivsta.judo@gmail.com

Klubbens samtliga träningsgrupper och träningstider finns att se här.

 

Vi har ca 40 st som är på kölistan. Ett begränsat antal av dessa kommer att kunna få plats terminsstart. Övriga som finns på kölistan kommer vi sträva efter att slussa in i grupper senare under vårterminen. Förhoppningsvis redan i februari.

 

Judo4All pausas preliminärt under hela januari månad. Det blir i varje fall inget söndagen 16 januari.

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

De nya uppdaterade restriktionerna som meddelades idag (10 januari) av regeringen och FHM tillåter att vi kör träningar på hemmaplan i CIK som vanligt. Men vi vill betona hur oerhört viktigt det är att du stannar hemma så snart som du känner dig det minsta sjuk. Det är fortsatt även väldigt viktigt att du tvättar händerna noga innan varje träningspass. Om din familj är satt i karantän pga covid så ska du självklart inte heller träna judo. På vår hemsida lägger vi löpande ut senaste info om restriktionerna. Det är viktigt att alla förstår och respekterar att vi kan bli tvungna att ställa in träningar med kort varsel om t ex tränare är sjuk eller om smittspridningen är stor i någon grupp eller i föreningen. Knivsta kommun kan också fatta snabba beslut och välja att stänga CIK.

Sista träningsveckan mm
2021-12-03 15:52

Hej alla medlemmar,

Vecka 50 (13-19 december) är årets sista träningsvecka.

OBS! Vi kommer under vecka 50 ha träning för samtliga träningsgrupper, dvs även för de grupper som vi pausade den gångna veckan. Det är mycket viktigt att du stannar hemma vid minsta förkylningssymptom. Plus att du noga tvättar händerna före varje träning. 

 

Efter juluppehållet börjar vi vårterminen åter vecka 2 (från 10 januari). Samtliga aktiva får ett utskick i mellandagarna om träningstider mm. 

 

Trots påverkan av pandemin har verksamheten i Knivsta Judoklubb tagit många kliv framåt. Vi är nu fler medlemmar (prel minst 270 st) än någonsin tidigare. Det är jättekul. Stort tack till alla som bidrar till att få verksamheten att fungera och utvecklas!

Om du av någon anledning inte vill fortsätta till vårterminen så vore vi tacksamma om du kan meddela det till knivsta.judo@gmail.com

God Jul och Gott Nytt År!

Sökes fler tränare!
2021-10-30 12:12
Knivsta Judoklubb är en förening som idag erbjuder verksamhet för omkring 250 barn och ungdomar. Plus några dussin vuxna. Det finns dessutom minst 30 barn i kö som vill börja. Vi bör med dessa siffror vara en av Sveriges 20 största judoföreningar för barn och ungdomar. Men framförallt har vi en väldigt stor verksamhet i en så liten kommun.

Vi har många vuxna tränare och ledare i föreningen, men vi behöver snarast bli ännu fler för att kunna upprätthålla föreningens verksamhet på nuvarande nivå. Dessutom är det väldigt många som vill börja med judo och kön växer just nu hela tiden.

Efterlyses! Föräldrar med judo- eller kampsportsbakgrund som är beredda att hjälpa till som tränare eller hjälptränare. Eller någon av klubbens tidigare tränare som är sugen på comeback.

Intresserad av att hjälpa till? Kontakta oss via mail knivsta.judo@gmail.com så återkommer vi till dig.
Extra Judo4All - söndagen 19 december
2021-09-15 21:42
I och med det stora intresset så lägger vi in en extra JUDO4ALL kommande söndag 19 december 10.30-11.30. Tränare är denna gång Emil Mattsson och Casper Cohen.
 
Efter Judo4All (med start 11.30) är det för alla 11-åringar upp till seniorer/vuxna ett extra insatt FYSPASS på 45 min med Emil. Även föräldrar är också välkomna. Alla anpassar efter sitt eget tempo. 
 
Plats: CIK
 
 
 
 
 
Snart startar höstterminen! UPPDATERAD 21 AUG
2021-08-13 14:13

Från vecka 34 sätter alla träningsgrupper igång. Alla som redan är med i vår verksamhet får under vecka 33 via mail info om träningstid (-er). 

Intresset för att vara med i Knivsta Judoklubb är stort och vi arbetar hårt med att försöka erbjuda alla "nya" som vill vara med en plats. 

 

Status just nu i de olika åldersspannen för nya som vill börja med judo:

  • Vuxna och ungdomar över 16 år, kommer finnas plats för alla som vill
  • Barn och ungdomar, nybörjare födda 2006-2010, gott om plats för nya, se denna länk för info och anmälan.
  • Barn och ungdomar, nybörjare födda 2011-2013. Födda 2011 kommer att kunna få plats omedelbart. Nya intresserade födda 2012-13 kommer att få vänta i kö.
  • Barn födda 2014. Nya intresserade kommer att få vänta i kö.
  • Barn födda 2015. Det finns plats i lekjudo måndagar eller onsdagar. 
  • "Stor & Liten" där vuxen och barn (födda 2015-2017) tränar tillsammans. Det finns några platser kvar.
  • Barn födda 2018 och yngre. Vi erbjuder just nu ingen verksamhet för så unga. Men det går givetvis bra att ställa sin dotter/son i kö.

Alla som är intresserade av att börja med judo ska fylla i denna länk med rubriken "Bli medlem". Därefter återkommer vi.

Om du inte vill fortsätta med judo så uppskattar vi om du kan meddela det till knivsta.judo@gmail.com

 

Välkommen till en spännande höst!