ANMÄL DIG TILL UPPLANDSSERIEN I KNIVSTA. LÄS MER NEDAN.
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Ett glatt gäng från Knivsta vid läger i Borlänge i början av mars 2020
Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

I Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar på olika nivåer.

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".

På Svenska Judoförbundets hemsida kan du läsa om judons värdegrund.

Här kan du läsa mer om hur en judoträning går till. 

Samtliga träningar är inställda!
2020-10-20 15:37
Knivsta Judoklubb ställer omedelbart in samtliga träningar. Detta med anledning av att Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Uppsala beslutat att utfärda skärpta råd för Uppsala län i syfte att minska spridningen av Covid-19.  

Vi kommer senare i veckan att få mer information från Svenska Judoförbundet och Region Uppsala hur råden ska tolkas. Så snart som vi vet mer uppdaterar vi vår hemsida och på Facebook. Men just nu pekar det mesta på att vi använder kommande höstlov att hjälpa till med att få ned smittspridningen. Passa på att njuta av höstlovet!

Ev frågor: knivsta.judo@gmail.com
Höstlovet, vecka 44 (26 oktober - 1 november)
2020-10-19 10:13

I OCH MED FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS BESKED 20 OKTOBER SÅ GÄLLER ANTAGLIGEN INTE NEDANSTÅENDE. MEN VI ÅTERKOMMER MED DEFINITIVA BESKED SÅ SNART SOM DET HAR KOMMIT FÖRTYDLIGANDEN. Under höstlovet vecka 44 (26 oktober-1 november) är det inga ordinarie träningar, men för ALLA våra medlemmar i åldern 7-99 år erbjuder vi JUDO4ALL onsdagen 28 oktober kl. 18.30-20.00. Ingen föranmälan behövs. Det är bara att komma ned till CIK. Tränare: Emil Mattsson.


Klubbens äldsta tävlingsgrupp för ungdomar kommer att ha träning måndag och torsdag. Berörda har fått info i separat mailutskick. Vuxengruppen med tränare Lappen kör träning som vanligt tisdagen 27 oktober 19.00-20.30. Till den träningen är även de ungdomar som i vanliga fall tränar 18.00-19.00 på tisdagar välkomna.

Stor & Liten kör som vanligt söndagen 25 oktober, men har ingen träning söndagen 1 november.

Ev frågor,  knivsta.judo@gmail.com

Upplandsserien i Knivsta - söndagen 8 november
2020-10-07 11:40

Till alla i Knivsta Judoklubb som är intresserade av att prova på att tävla (från vitt bälte till och med grönt streck)

Att tävla är kul och utvecklande och bidrar även till att behålla intresset för judon. Ett ypperligt tillfälle att prova på att tävla är i nybörjar- och breddtävlingen Upplandsserien. Tävlingen vänder sig främst till barn/ungdomar som inte tävlat så mycket och vill komma igång med att tävla. Möjlighet finns även för de som har mer tävlingserfarenhet att delta, dock max till och med grönt streck. Uppdelning i grupper/klasser sker efter ålder, vikt och erfarenhet


Startavgift: 0 kr

Arrangör: Upplands Judoförbund i samarbete med distriktets klubbar. Knivsta hjälper till med även denna deltävling eftersom vi har lämpliga lokaler för tävlingen.


DELTÄVLING 3 - I KNIVSTA


Datum:  Söndagen 8 november 2020


Anmälan för Knivstas medlemmar och mer info - se detta formulär. 
Inbjudan för klubbar som vill delta finns att ladda ner här. 

Anmälan senast 29 oktober.


Ställningen i Upplandsserien efter två av fyra deltävlingar:

Knivsta JK                 114 p

Uppsala Norra JK    112 p

Älvkarleby JK           111 p

Tierps JK                    83 p

Järlåsa JK                 76 p

Uppsala JK                47 p

Bålsta JK                   45 p


Ev frågor: maila knivsta.judo@gmail.com  

Judo4All med Emil Mattsson - onsdagen 28 oktober
2020-09-08 15:09
Knivsta Judoklubb inbjuder till höstens sjätte

JUDO4ALL 
En extra träning för alla medlemmar oavsett erfarenhet. Öppen för alla mellan 7-99 år.

Under höstlovet (vecka 44, 26 oktober - 1 november) är det ingen ordinarie träning, men för alla finns denna möjlighet att träna.

Onsdagen 28 oktober 18.30-20.00 i CIK. 

Tränare: Emil Mattsson (klubbens huvudtränare, svensk mästare, nordisk mästare)

Beroende på antal deltagare delas alla in i olika grupper. Ingen kostnad för att deltaga. Ingen förhandsanmälan, du bara dyker upp. 

Vi ber samtliga att byta om hemma. Föräldrar får vänta utanför glaspartierna. Tvätta händerna noga innan träningen. 

Kom i god tid!
Välkommen!
Nu startar vi upp med lekjudo (för barn födda 2014)
2020-09-06 23:41

Det finns ett stort intresse för att börja med lekjudo för barn födda 2014. Vi har under en period sökt en tränare för gruppen och har nu fått kontakt med en förälder tillika erfaren barn- och ungdomsledare som kommer att ansvara för lekjudon.  


Gruppen kommer att ha maximalt 12 barn och vi kommer att ta in barn efter turordning efter hur lång tid man har stått i kö. Om du är intresserad av att delta så anmäler du det via denna länk senast söndagen 13 september.


Vi återkommer därefter senast 15 september med besked om du har fått plats eller behöver stå kvar i kö ett tag till. Om du inte vill stå kvar i kön så vore vi tacksamma att få besked om det.


Träningstiden kommer att vara onsdagar 18.00-19.00 i CIK. Första träningen är onsdagen 30 september. Terminen slutar 16 december. Uppehåll vecka 44.


Kostnaden för hela terminen blir 500 kr i träningsavgift + 100 kr i medlemsavgift.


Ev frågor besvaras av knivsta.judo@gmail.com