Nu startar vi upp höstterminen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Två av våra medlemmar, Kai-Li och Sam, i Upplandsserien i mars 2019.
Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

Vid Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar på olika nivåer.

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".


Höstterminen börjar
2019-08-14 19:37

Välkomna till en ny termin på Knivsta Judoklubb!

Hoppas ni har haft en skön och vilsam sommar!


Idag 14 augusti har samtliga aktiva medlemmar fått ett mailutskick där samtliga träningstider och grupper för hösten 2019 presenteras. Dessa tider och grupper gäller tills dess att vi flyttar in i nya CIK. När det sker så kan det ev bli vissa ändringar av träningstider. Idag bedömer vi att flytten kommer att ske först i januari 2020.


För en del grupper kommer höstens termin att starta vecka 34 (från 19 augusti). För övriga grupper börjar träningen först vecka 36 (från 2 september). Du ser i mailutskicket vad som gäller din träningsgrupp. 


Om någon av er konstaterar att träningstiden absolut inte passar så hör av dig så får vi se vad vi kan finna för lösning. Om någon inte hittar sig själv i minst en träningsgrupp så ber vi dig också att höra av dig.


Alla ni som står i kö för att börja och som vi kommer att kunna erbjuda en plats får ett mail senast i början av vecka 35.


Du som vill börja med judo fyller i ett formulär som du når här.


Nu ser vi fram emot en ny rolig termin tillsammans!

Jennie avtackades på Kvarngården efter 27 år i styrelsen!
2019-05-29 15:43
Våra medlemmar kommer i vått och torrt. Parkeringen var nästan full av bilar. Avslutningen på Kvarngården började med hällregn, därefter följde korvgrillning, tipspromenad, brännboll och sist men inte minst en fantastisk uppvisning med 8 av klubbens egna judokas i åldern 17-25 år. Tack Albin, Ludde, Lotta, Adam, Emil, Vanja, Kasper och Johan! Vilken final på säsongen! 

Under kvällen avtackades Jennie Gauffin efter 27 år (!) i styrelsen. Hon valdes in i styrelsen som ungdomsrepresentant i samband med att klubben grundades 1993. Stort tack för allt arbete Jennie! 

Johan Steiner och Vanja Natvig, som i söndags graderade till svart bälte, och Emil Glad, som för ett par veckor sedan kom 2:a på senior-SM, uppmärksammades också med varsin blombukett. 

Vi önskar alla våra medlemmar en riktigt trevlig sommar. Nu laddar vi om för en mycket spännande och rolig höst.  
Klubbresan till Lindesberg blev en succé
2019-05-27 16:38

En intensiv, lärorik och rolig helg i Lindesberg fick 25 judokas (i åldern 7 år till +40) från Knivsta uppleva när vi arrangerade klubbresa till Judofestivalen i Lindesberg. Det var första gången som vi deltog med så många på detta trevliga evenemang där mer än 400 judokas från Sverige och Finland fanns på plats. På programmet stod givetvis mycket judoträning, men även aktiviteter som paddling, bastuflotte och sist men inte minst gladiatorspelen. När vi åkte med bussen från Knivsta på fredag eftermiddag var det ganska tyst i bussen men allteftersom alla började lära känna varandra mer så blev ljudnivån betydligt högre. På hemresan satt flera tillsammans med sina nya kompisar från klubben. Våra ledare Albin Edbom, Kasper Edbom, Katarina Håkanson och Emil Glad skötte uppgiften perfekt. Stort tack till er.

Även ett stort tack till alla föräldrar som följde med. Nästa år hoppas vi att fler medlemmar vill följa med.


På klubbens Instagram och Facebook finns fler bilder från den gångna helgen. Följ oss där så att du inte missar något.


Den mycket lyckosamma helgen i Lindesberg kröntes med att Vanja Natvig och Johan Steiner graderade till svart bälte. Stort grattis!

Vårens sista träningsvecka
2019-05-19 20:56

Avslutning

Vårens sista träningar äger rum vecka 21 (måndag-torsdag 20-23 maj)

 

Vårens avslutning går enligt traditionen på Kvarngården tisdagen 28 maj från kl 18.00. Korvgrillning, tipspromenad, lekar mm. Ta med egen matsäck. Klubben bjuder på korv och festis.

En söndag förmiddag med KM
2019-05-19 20:52
22 judokas på plats för KM. Några minuter innan tävlingen startar.

Totalt 22 judokas födda 2006-2012 träffades idag i vår dojo för att göra upp om medaljerna i Klubbmästerskapet (KM). Deltagarna delades in i sex olika grupper. Stämningen var som vanligt bra och vi fick se massor av härliga kämpainsatser och fin judo. Extra roligt var det att några idag tävlingsdebuterade. Förmiddagen avslutades med att samtliga deltagare fick varsin medalj. Stort tack till alla funktionärer för en värdefull insats! Om du vill se samtliga pristagare finner du bilderna på vårt Instagramkonto.