Planera redan nu in klubbens terminsavslutning, Lucia-cupen, 16 december!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

Vid Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar som presterar väldigt väl i tävlingar från nybörjar- till elitnivå!

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".


Skärgårdscupen i Gustavsberg
2018-11-10 22:09
Ett härligt och tappert gäng begav sig till Gustavsberg för att kämpa i Skärgårdscupen. Bra jobbat av alla deltagare och ett speciellt stort tack till våra coacher Adam och Emil. Det betyder väldigt mycket att ni ställer upp.

Arrangörerna har lagt ut resultaten från idag här:  https://smoothcomp.com/en/event/1107 
Gothenburg Judo Open
2018-10-25 22:35
Den gångna helgen var Rasmus Håkanson, Emil Glad och Adam Rönnevall och tävlade i Gothenburg Judo Open. Det blev guld och silver till Emil, silver till Rasmus och brons till Adam.  
Resultat från Upplandsserien i Bålsta
2018-10-22 12:03
Bland de yngsta hade Knivsta i särklass flest deltagare. Här är Alfred och Kai-Li in action.
Till slut blev det 12 st judokas från Knivsta som deltog vid Upplandsserien i Bålsta lördagen 20 oktober. Stämningen var bra och alla hejade på varandra.  Nästa deltävling och årets sista är i Älvkarleby lördagen 1 december. Det vore kul om vi kan bli många som åker dit. 
Resultat från i lördags: 
Bålsta 59 p
Knivsta 58p
Uppsala 42p
Norrtälje 37p
Tierp 12p
Järlåsa 12pS
Ställningen efter tre deltävlingar:
Älvkarleby 157p
Uppsala 138p
Knivsta 135
Tierp 112p
Norrtälje 59p
Bålsta 59p
Järlåsa 12p
Klubbresan till Sundsvall 7-9 december
2018-10-15 22:14
Nu har tiden för intresseanmälan löpt ut. Vi blir 10 tävlande barn/ungdomar och 7 föräldrar som åker till Sundsvall. Mer info skickas ut till de som har anmält sig under vecka 45.
Om ett år flyttar vi in i Centrum för Idrott och Kultur (CIK)
2018-10-08 21:23
I centrala Knivsta byggs just nu CIK (Centrum för Idrott och Kultur). Det är en mycket stor satsning från Knivsta kommun för att stärka föreningslivet. Totalt är det 2500 kvm med två sporthallar, ishall, scenkonsthall och kampsportslokaler för bland annat judo. Knivsta Judoklubb kommer att flytta verksamheten till CIK så snart "vår" del är klar i oktober 2019 (prel). Delar av styrelsen hade ikväll förmånen att få en guidad visning. Vi blev imponerade och är övertygade att Knivsta Judoklubb kommer att trivas mycket bra i CIK.  På bilden ser ni klubbens ordförande Jocke Ranki ståendes mitt i kampsportslokalen som kommer vara möjlig att dela i två. Mattan som vi kommer att kunna nyttja blir ungefär dubbelt så stor som vi har idag. På nedre bilden till vänster ser ni hela lokalen. På nedre högra bilden ser ni den stora sporthallen med läktare för 300 åskådare. Mer om Centrum för Idrott och Kultiur finns att läsa här