SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Ett glatt gäng från Knivsta vid läger i Borlänge i början av mars 2020
Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

I Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar på olika nivåer.

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".

På Svenska Judoförbundets hemsida kan du läsa om judons värdegrund. Knivsta Judoklubb har med utgångspunkt från den arbetat fram en egen värdegrund

Här kan du läsa mer om hur en judoträning går till. 

Ny grupp för tjejer och killar födda 2010, 2011 och 2012
2021-03-24 16:41

Till alla tjejer och killar födda 2010, 2011 och 2012

Nu kan vi starta upp en ny grupp för alla som vill prova på judo.

 

Träningstiden är måndagar 18.30-19.30
Plats: Kampsportslokalen, Centrum för Idrott och Kultur (CIK)
Tränare: Emil Mattsson och Per Berg + hjälptränare
Första träningstillfället är måndagen 12 april.

Träningen kommer i första hand att bedrivas i B-hallen av kampsportslokalen. I A-hallen tränar barn i samma ålder som har gått på judo minst ett år. Det är en skiljevägg mellan hallarna.

Träningen kommer preliminärt att pågå till och med vecka 23.

För denna grupp gäller den reducerade träningsavgiften 350 kr + medlemsavgift 100 kr. Fakturering sker i ett separat mail. Alla har möjlighet att prova tre gånger innan fakturan ska vara betald.

OBS! För att du ska få plats i gruppen måste du anmäla dig via detta FORMULÄR

Frågor besvaras via mail till knivsta.judo@gmail.com

Årsmötet - torsdagen 25 mars
2021-03-23 21:00

Vid årsmötet 25 mars valdes följande styrelse för år 2021.

Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.

Båda motionerna bifölls.

 

Handlingar som hanterades vid årsmötet:

Dagordning 

Verksamhetsberättelse 2020 

Resultatrapport 2020

Balansrapport 2020

Revisionsberättelse

Budget år 2021  

Valberedningens förslag

Motion - uppdaterade stadgar

Motion - upplösande av mattfond  

Träningar under påsklovet
2021-03-23 16:19

Detta påsklov väljer vi att erbjuda träningar som vanligt för ALLA barn. och ungdomsgrupper. Det innebär att ordinarie tider gäller för alla träningsgrupper med undantag för torsdagen 1 april, då gäller följande träningstider: 

- Blandad grupp födda 2007-2012 har träning kl. 17.00-18.30

- Den äldre tävlingsgruppen för ungdomar födda i första hand 2005-2009 har träning 18.30-20.00

 

Även lekjudon onsdag 31 mars har träning som vanligt.

 

Annandag påsk (mån 5 april) är det ingen träning.

 

Ev frågor besvaras via knivsta.judo@gmail.com

 

Välkommen!

 

 

Nu börjar vårterminen
2021-01-21 15:49

I och med de nya restriktionerna, som tydliggör att ungdomar/barn födda 2002 och yngre åter kan börja utöva sin idrott, sätter vi åter igång stora delar av vår verksamhet. Samtliga som får börja träna har via mail fått en kallelse till träningarna som sätter igång från och med måndagen 25 januari. Om du inte har fått ett mail, meddela oss via knivsta.judo@gmail.com.

 

Det är fortsatt uppehåll i träningen för alla vuxna. Det innebär även att det med automatik alltjämt även är uppehåll för gruppen Stor & Liten. Vi vill för närvarande inte heller blanda mellan grupperna, och därför fortsätter vi också att göra uppehåll i de extra träningar som vi har haft under hösten i form av "Judo4All".  


Det är väldigt viktigt att alla följer dessa direktiv (uppdaterad 22/1)

  • Stanna hemma om du uppvisar någon form av symptom eller om någon i familjen har symptom. Är du inte helt frisk så stannar du hemma från träningen. 
  • Se till att tvätta dräkten så ofta som möjligt.
  • Ta med egen påfylld vattenflaska. Vi delar inte heller vattenflaska med någon annan! 
  • Innan du går in i dojon måste du tvätta händerna med tvål i 30 sekunder.  Passa på att göra det på vägen till dojon där det finns massor med toaletter så undviks kö/väntetid inne vid dojon. Kommunen ska även ställa ut handspritsmaskiner som alla också ska nyttja.
  • Föräldrar väntar utanför glasväggarna och bör där hålla avstånd. Vi ser att det ofta blir samlingar utanför och ber er att sprida ut er ordentligt, alternativt använda de stora ytorna som finns i CIK eller passa på att ta en promenad under tiden ni väntar. 
  • En nyhet är att ALLA tills vidare ska byta om hemma. Anledningen är att omklädningsrummen är väldigt små och att det där riskerar bli möten med andra föreningar.

Det kan plötsligt bli ändrade rekommendationer från regionen och FHM och då kommunicerar vi ut det på hemsida och via mail. Vid ev sjukdom hos tränare kan vi bli tvungna att hastigt ställa in träningar, och vi ber därför alla att vara extra uppmärksamma att kolla hemsida och mail en extra gång innan ni åker till träningen. 

 

Vi förstår självklart att det är flera som av olika anledningar inte kan eller vill träna judo just nu, och ni är självklart välkomna tillbaka igen senare.  

Ev frågor besvaras via mail, knivsta.judo@gmail.com   

Paus i verksamheten till och med 24 januari
2020-12-22 10:48
Hej alla medlemmar! 

Vi har nu haft terminens sista träningar och det är dags att avrunda det mycket annorlunda året 2020. Januari och februari var två fantastiska månader. Vi fick en väldigt bra start i vår nya dojo i CIK och många nya medlemmar strömmade in i verksamheten. Från mitten av mars och resten av terminen fick vi pga pandemin ägna oss åt utomhusträning. Det fungerade bra och bidrog till en rivstart på hösten med ännu fler nya medlemmar. I samband med att den andra vågen av covid-19 blossade upp i slutet av oktober så fick delar av vår verksamhet göra uppehåll. Efter de senaste restriktionerna som föranlett Knivsta kommun att stänga CIK så kommer tyvärr nu all verksamhet i Knivsta Judoklubb att pausas till och med 24 januari. Det gäller även stora delar av övriga idrotts-Sverige. 

Klubbens styrelse sammanträder vecka 2 och vi kommer då förhoppningsvis veta mer vad som gäller och när vi åter kan börja med träningen. Vi kommer att starta upp från samma dag som det ges klartecken att göra det.  

Nu önskar vi alla en God Jul och ett Gott Nytt År!  // Styrelsen Knivsta Judoklubb