Nu är det sommarlov för alla träningsgrupper!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Två av våra medlemmar, Kai-Li och Sam, i Upplandsserien i mars 2019.
Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

Vid Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar på olika nivåer.

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".


1-dagsläger
2019-07-08 22:39

Till alla födda 2005 – 2010, orange bälte och uppåt


1-dagsläger, söndagen 11 augusti

 

Ett perfekt tillfälle för dig att under en dag träna judo (två pass) under sommarlovet, ha roligt och träffa kompisar i klubben.

 

Alla födda 2005-2010, med orange bälte och uppåt, får nu chansen att vara med på Knivsta Judoklubbs 1-dagsläger. Vid plats kommer även några födda 2011 att bli speciellt inbjudna.

 

Lägret kommer självklart innehålla mest judo men också lekar.

 

Maximalt 18 deltagare. Först till kvarn gäller.

 

Läs mer om lägret här.

Anmälan sker via denna länk senast 31 juli.

Jennie avtackades på Kvarngården efter 27 år i styrelsen!
2019-05-29 15:43
Våra medlemmar kommer i vått och torrt. Parkeringen var nästan full av bilar. Avslutningen på Kvarngården började med hällregn, därefter följde korvgrillning, tipspromenad, brännboll och sist men inte minst en fantastisk uppvisning med 8 av klubbens egna judokas i åldern 17-25 år. Tack Albin, Ludde, Lotta, Adam, Emil, Vanja, Kasper och Johan! Vilken final på säsongen! 

Under kvällen avtackades Jennie Gauffin efter 27 år (!) i styrelsen. Hon valdes in i styrelsen som ungdomsrepresentant i samband med att klubben grundades 1993. Stort tack för allt arbete Jennie! 

Johan Steiner och Vanja Natvig, som i söndags graderade till svart bälte, och Emil Glad, som för ett par veckor sedan kom 2:a på senior-SM, uppmärksammades också med varsin blombukett. 

Vi önskar alla våra medlemmar en riktigt trevlig sommar. Nu laddar vi om för en mycket spännande och rolig höst.  
Klubbresan till Lindesberg blev en succé
2019-05-27 16:38

En intensiv, lärorik och rolig helg i Lindesberg fick 25 judokas (i åldern 7 år till +40) från Knivsta uppleva när vi arrangerade klubbresa till Judofestivalen i Lindesberg. Det var första gången som vi deltog med så många på detta trevliga evenemang där mer än 400 judokas från Sverige och Finland fanns på plats. På programmet stod givetvis mycket judoträning, men även aktiviteter som paddling, bastuflotte och sist men inte minst gladiatorspelen. När vi åkte med bussen från Knivsta på fredag eftermiddag var det ganska tyst i bussen men allteftersom alla började lära känna varandra mer så blev ljudnivån betydligt högre. På hemresan satt flera tillsammans med sina nya kompisar från klubben. Våra ledare Albin Edbom, Kasper Edbom, Katarina Håkanson och Emil Glad skötte uppgiften perfekt. Stort tack till er.

Även ett stort tack till alla föräldrar som följde med. Nästa år hoppas vi att fler medlemmar vill följa med.


På klubbens Instagram och Facebook finns fler bilder från den gångna helgen. Följ oss där så att du inte missar något.


Den mycket lyckosamma helgen i Lindesberg kröntes med att Vanja Natvig och Johan Steiner graderade till svart bälte. Stort grattis!

Vårens sista träningsvecka
2019-05-19 20:56

Avslutning

Vårens sista träningar äger rum vecka 21 (måndag-torsdag 20-23 maj)

 

Vårens avslutning går enligt traditionen på Kvarngården tisdagen 28 maj från kl 18.00. Korvgrillning, tipspromenad, lekar mm. Ta med egen matsäck. Klubben bjuder på korv och festis.

En söndag förmiddag med KM
2019-05-19 20:52
22 judokas på plats för KM. Några minuter innan tävlingen startar.

Totalt 22 judokas födda 2006-2012 träffades idag i vår dojo för att göra upp om medaljerna i Klubbmästerskapet (KM). Deltagarna delades in i sex olika grupper. Stämningen var som vanligt bra och vi fick se massor av härliga kämpainsatser och fin judo. Extra roligt var det att några idag tävlingsdebuterade. Förmiddagen avslutades med att samtliga deltagare fick varsin medalj. Stort tack till alla funktionärer för en värdefull insats! Om du vill se samtliga pristagare finner du bilderna på vårt Instagramkonto.