ANMÄL DIG TILL UPPLANDSSERIEN I KNIVSTA. LÄS MER NEDAN.
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knivsta Judoklubb

Medlems- och träningsavgifter, år 2020

Samtliga som är verksamma i föreningen ska vara medlemmar. Medlemskap ger bl a försäkringsskydd och rösträtt på årsmötet. Dessutom är det ett värdefullt ekonomiskt stöd för föreningen.


Avgiften faktureras via e-post till våra medlemmar. För att det skall fungera är det mycket viktigt att alla medlemmar fyller i detta formulär för att säkerställa att klubben har uppdaterade person- och kontaktuppgifter.


Medlemsavgift, 100 kr per kalenderår, erläggs av alla som är aktiva, ledare, tränare eller gör gradering i föreningens namn.


Träningsavgift erläggs per termin av samtliga som deltar i träningsgrupper. Träningsavgiften är från 1 januari 2020 följande:

Stor & Liten                750 kr

Lekjudo                       750 kr

Övriga grupper           950 kr


Den som är helt ny i föreningen får prova på tre gånger innan medlems- och träningsavgift ska betalas.


Inga avgifter tillkommer för gradering.


I medlemsavgiften ingår en försäkring genom Svenska Judoförbundet som gäller för olycksfall och skador som sker i samband med träning/tävling. Om inte medlems- och träningsavgiften betalas inom utsatt tid riskerar medlemmen avstängning från klubbens tränings- och tävlingsverksamhet.


Stödmedlemskap: om du vill stödja föreningen verksamhet så kan du bli stödmedlem för endast 100 kr per år. Fyll i detta formulär så skickar vi inbetalningskort. Stort tack!