INSPARK OCH INVIGNING AV VÅR NYA DOJO I CIK, SÖNDAGEN 8 DECEMBER 13.30
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knivsta Judoklubb

Tävlingar, träningsläger och viktiga datum

Ulf Bjöns (pappa till Klara och Kai-Li Högback) samordnar och anmäler till breddtävlingar och träningsläger. 


Samtliga med grönt bälte och högre som är intresserade av att tävla mer på nationell nivå kan framförallt kontakta Anders Gembäck (pappa till Jonatan).  


Ulfs och Anders kontaktuppgifter finner du på anslagstavlan i dojon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klubbens preliminära kalendarium för hösten 2019 finns att finna här

Att tävla är kul och utvecklande och bidrar även till att behålla intresset för judon.   

På denna sida läggs löpande info ut om tävlingar mm så snart vi har fått fakta från de olika arrangörerna.

Samskjuts till tävlingarna går säkert att ordna. 


Mer detaljerad info hur man anmäler sig osv mailas även ut regelbundet.  Nedan finns info om många tävlingar och läger. Dock inte om alla större nationella tävlingar som däremot finns presenterade på kalendariet.


Utspark av vår gamla dojo, 30 november - 1 december

Vi arrangerar med Albin och Kasper Edbom i spetsen en utspark med träning, övernattning och en massa skoj i vår gamla dojo. För alla födda 2009 och äldre. Mer info finns på denna länk. Anmälan senast måndagen 25 november via detta formulär. 


Upplandsserien, lördagen 30 november, i Älvkarleby

Preliminärt arrangerar Älvkarleby årets sista deltävling i Upplandserien. Är denna gång i första hand för våra U9 och U11. Mer info finns på denna länk. Anmälan senast måndagen 25 november via detta formulär. 


MISSA INTE ÅRETS GREJ:

Invigningshelg nya CIK (Centrum för Idrott och Kultur), 7-8 december

Knivsta kommun arrangerar på lördagen 7 december en stor invigningshelg för alla. Vi kommer att ha uppvisning av våra äldsta judokas. På söndagen 8 december kommer vi att ha öppen träning med start 13.30 för alla i hela klubben i vår nya judolokal. Räkna med att programmet pågår till 17.00. Läs mer här. Välkommen!


Gradering (för de som är aktuella), tisdagen 10 december

Stor graderingskväll i Knivsta Judoklubb. Alla som är aktuella får separat kallelse. 


KLUBBRESA TILL SUNDSVALLS CUP 13-15 DECEMBER

Vi i Knivsta Judoklubb tror på att då och då samordna resor till tävlingar och läger för att svetsa samman våra aktiva barn/ungdomar. 

För snart ett år sedan gjorde vi en uppskattad klubbresa till Sundsvalls cup. Nu kommer vi att göra en likadan resa dit över helgen den 13-15 december (åker dit fredag eftermiddag och hem efter lunch på söndag) och vi vill nu stämma av intresset.  Det finns på lördagen klasser från U9 upp till seniorer. Arrangörerna delar in deltagarna i tre olika nivåer utifrån vilken erfarenhet och nivå judokan är på. På söndagen är det träning för alla deltagare.  

Om du DEFINITIVT vill delta anmäler du dig via detta formulär senast 15 november.