SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Knivsta Judoklubb

Välkommen!
Ett glatt gäng från Knivsta vid läger i Borlänge i början av mars 2020

Judo är perfekt för både stora och små. En sport som ger mycket allsidig träning – kondition, koordination och balans, smidighet och rörlighet, styrka både fysiskt och mentalt.

I Knivsta Judoklubb inriktar vi oss i första hand på bredd- och motionsjudo. Vi bygger träningen runt rörelse, lek och glädje. Det genomsyrar all träning hos oss - från de allra minsta nybörjarna till de äldre motionärerna. Vi har även en aktiv skara tävlande medlemmar på olika nivåer.

 

Vill du bli medlem? Läs mer under "Medlemsinfo".
 
På Svenska Judoförbundets hemsida kan du läsa om judons värdegrund. Knivsta Judoklubb har med utgångspunkt från den arbetat fram en egen värdegrund. Du kan också läsa mer om klubben via denna länk.
 
Här kan du läsa mer om hur en judoträning går till. 
 
Julklappstips! Webbshopen öppnar igen
2022-11-12 20:02

Beställningsfönstret öppet igen

Vi är glada att kunna presentera Knivsta Judoklubbs nya fräscha kläder, väskor mm. Beställer och betalar gör du via webbshopen senast 27 november. Därefter sker leverans till CIK där man hämtar sina varor. LEVERANS ÄR UTLOVAD INNAN JUL.

 

Provexemplar av alla produkter finns i dojon i CIK. Så att du kan titta och känna på grejerna innan du beställer. Passa på att titta i samband med nästa träning. 

 

Frågor: knivsta.judo@gmail.com

 

Lucia-cupen - söndagen 11 december
2022-11-01 21:36

En tävling där du som aldrig eller sällan tidigare tävlat, nu får chansen att prova på att göra det i lite enklare former. Du gör det i din hemmamiljö på CIK mot dina klubbkompisar.

 

Domare kommer att vara klubbens egna ungdomar.

 

Ingen startavgift. Är helt gratis. Medalj till alla.

Vi bjuder på pepparkaka och saft till alla deltagare, syskon, föräldrar mfl.

 

Din grupp kommer att köra uppvärmning, gå genom hur en tävling går till och till slut tävla. Tränarna kommer förklara och hjälpa till hur det går till.

 

Varje grupp kommer få en tids-slot på runt max 1,5 timme.  Mer information kommer efter anmälningstiden löpt ut då vi vet hur många deltagare vi har. 

 

Anmälan sker via denna LÄNK senast 5 december.

Fredagen 28 oktober - JUDO OCH GLASS
2022-10-26 16:24

Knivsta Judoklubb uppmärksammar WORLD JUDO DAY genom att bjuda in alla klubbens aktiva till ett roligt träningspass med Albin Edbom:

 

Fredagen 28 oktober

kl. 16.00-16.45  U9, U11 och U13, dvs födda 2010-2015

kl. 16.45-18.15  U15, U18, U21 och vuxna, dvs födda 2009 och äldre

 

Glass till alla!

 

Ingen föranmälan krävs. Det är bara att dyka upp.

Kostnadsfritt.

 

Varmt välkommen!

 

Tips: samåk gärna, prata ihop er med varandra.

 

 

 

 

 

 

Info om träningar på fredagar
2022-10-20 11:35

Det lyckade försöket med träningar för U15 och äldre på fredagar med Albin och Kasper Edbom kommer att äga rum två fredagar 16.45-18.15 ytterligare innan årsskiftet:

 

28 oktober

11 november

 

Därefter pausas fredagsträningarna i den här tappningen några månader, men fortsätter sedan igen.

 

Avgift för dessa fredagar:

1) Medlemsavgift i Knivsta Judoklubb (100 kr per kalenderår). Fyll i dina uppgifter här: Ansök om att bli medlem

 

2) Samt att du som inte redan är med i ordinarie träningsgrupp behöver betala 50 kr i träningsavgift per träningstilfälle. Swishas till klubben på nummer:  1232593218

Du som betalar träningsavgift för ordinarie träning ska alltså inte betala 50 kr per tillfälle.

 

 

 

Bästa klubb i Gothenburg Judo Open
2022-10-17 16:56
De flesta av de våra som deltog i Gothenburg Judo Open (Leonor, Sam och Jonatan är inte med på bilden). Extra tack till coacherna Emil Glad och Emil Mattsson!

Knivsta Judoklubbs styrelse och ledare är övertygade om att klubbresor stärker sammanhållningen och bidrar till att intresset för judo och idrott därmed består längre. Vi har nu under 5 års tid regelbundet erbjudit de som vill tävla ett smörgåsbord av olika alternativ. Tillsammans med att klubben satsat på fortbildning av egna tränare och kryddat det med anställning av huvudtränare Emil Mattsson ser vi en fantastisk utveckling i hela föreningen inom många områden. Ett av dessa områden är våra tävlingsjudokas på ungdomssidan. För 4-5 år sedan var det ett fåtal familjer som kuskade runt på tävlingar med sina U9-U13, sedan har vi metodiskt arbetat vidare, och nu har klubben ca 40 ungdomsjudokas som tävlar regelbundet. 


Gångna helgen nådde Knivsta Judoklubb en av sina största framgångar någonsin. 15 judokas vände åter från Gothenburg Judo Open som är en av de största tävlingarna i västra Sverige med 4 guld, 3 silver och 6 brons + en massa nyttiga erfarenheter. Knivsta Judoklubb gjorde resultat i alla ålderskategorier som fanns från U13 till U21, både tjejer och killar. Coacherna Emil Glad och Emil Mattsson hade fullt upp med att hinna med att coacha. Till saken hör också att många av våra duktiga judokas inte ens var med i Göteborg. Bland annat deltog 7 st i Södra Judo Open samma dag, och flera andra var upptagna med annat. Trots det så blev Knivsta Judoklubb BÄSTA KLUBB i hela tävlingen. Detta i konkurrens med totalt 35 andra föreningar. Visst deltog inte alla Sveriges bästa judokas i tävlingen, men det var bra och hög nivå på deltagarna. Kommunens politiker brukar ofta säga att de vill "sätta Knivsta på kartan". Vi vill hävda att Knivsta Judoklubb i högsta grad bidrar till det. Fantastiskt bra jobbat alla och ett stort grattis!


Guld: Jonatan U21, Olivia U15, Sam U13, Marcus U13

Silver: Jakob U21 och U18, Gabriel U15

Brons: Sebastian U18, Mira U18, Jonatan U18, Gabriel U18, Hugo U15, Emir U13