Sommarträning för alla födda 2011 och äldre!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knivsta Judoklubb

Tävlingar och träningsläger
Ulf Bjöns (pappa till Klara och Kai-Li Högback) samordnar och anmäler till breddtävlingar och träningsläger. Samtliga med grönt bälte och högre som är intresserade av att tävla mer på nationell nivå kan framförallt kontakta Anders Gembäck.  

Ulfs och Anders kontaktuppgifter finner du på anslagstavlan i dojon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Att tävla är kul och utvecklande och bidrar även till att behålla intresset för judon. Under det gångna året har ca 40 judokas från Knivsta deltagit på en eller flera tävlingar av breddkaraktär eller nivån över det. Det har uppskattats och vi avser därför att fortsätta styra upp det och samordna anmälan till tävlingar.


Klubbens preliminära kalendarium för hösten 2019 med tävlingar mm finns att finna här

På denna sida läggs löpande info ut om tävlingar mm så snart vi har fått fakta från de olika arrangörerna.


Samskjuts till tävlingarna går säkert att ordna. 


Mer detaljerad info hur man anmäler sig osv mailas även ut regelbundet. 


Halloween-läger, 25-27 oktober, i Borlänge

Informationen har kommit mycket sent, men det här är ett läger som är klockrent för de våra. Det ser ut att bli minst 4-5 st som åker. Om du vill hänga med så anmäler du dig denna gång på egen hand. Läs mer här. 


Skärgårdscupen, lördagen 9 november, i Gustavsberg

En nybörjartävling för U9 (2011), U11 (2009-2010) och U13 (2007-2008).  Endast för vitt, gult och orange bälte. Riktar sig i första hand till de som inte åker runt på stora tävlingar runtom i landet. Om du vill läsa mer om tävlingen så kan du göra det här.  Anmälan senast lördagen 2 november via detta formulär.


SJK-tävling, lördagen 17 november, i Söderhamn

En breddtävling för U9 (2011), U11 (2009-2010) , U13 (2007-2008) och även äldre.  Riktar sig i första hand till de som inte åker runt på stora tävlingar runtom i landet. Tävlingen är liknande den som vi deltog i Bollnäs med i oktober. Om du vill läsa mer om tävlingen så kan du göra det här. Anmälan senast lördagen 10 november via detta formulär


Södra Judo Open, lördagen 24 november, i Haninge

Tävling för de som är ute och tävlar regelbundet. Finns klasser i alla åldrar. Mer info och anmälningsformulär läggs ut på hemsidan senare.


Utspark för vår gamla dojo, för födda 2009 och äldre, 30 november - 1 december

Vi arrangerar med Albin Edbom i spetsen en utspark med träning, övernattning och en massa skoj i vår gamla dojo. Mer info och anmälningsformulär läggs ut på hemsidan senare.


Upplandsserien, lördagen 30 november, i Älvkarleby

Preliminärt arrangerar Älvkarleby årets sista deltävling i Upplandserien. Är denna gång i första hand för våra U9 och U11. Mer info och anmälningsformulär läggs ut på hemsidan senare.


Invigningshelg nya CIK (Centrum för Idrott och Kultur), 7-8 december

Knivsta kommun arrangerar på lördagen en stor invigningshelg för alla. Vi kommer att ha uppvisning av våra äldsta judokas. På söndagen kommer vi att i någon form ha aktivitet i vår nya judolokal. Håll ögonen öppna så får du mer info! Boka in helgen!


KLUBBRESA TILL SUNDSVALLS CUP 13-15 DECEMBER

Vi i Knivsta Judoklubb tror på att då och då samordna resor till tävlingar och läger för att svetsa samman våra aktiva barn/ungdomar. 

För snart ett år sedan gjorde vi en uppskattad klubbresa till Sundsvalls cup. Nu planerar vi att göra en likadan resa dit över helgen den 13-15 december (åker dit fredag eftermiddag och hem efter lunch på söndag) och vi vill nu stämma av intresset.  Det finns på lördagen klasser från U9 upp till seniorer. Arrangörerna delar in deltagarna i tre olika nivåer utifrån vilken erfarenhet och nivå judokan är på. På söndagen är det träning för alla deltagare.  

Om du EVENTUELLT vill delta anmäler du dig via detta formulär senast 25 oktober.

Mer detaljerad information kommer i början av november och då ska även definitiv anmälan göras.

Välkommen med din preliminära anmälan till en rolig och utvecklande klubbresa!