Boka in KLUBBMÄSTERSKAPET 19 maj!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knivsta Judoklubb

Bredd, U9 tom U15
Ulf Bjöns (pappa till Klara och Kai-Li Högback) samordnar och anmäler till breddtävlingar och träningsläger. Ulfs kontaktuppgifter finner du på anslagstavlan i dojon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Att tävla är kul och utvecklande och bidrar även till att behålla intresset för judon. Under det gångna året har ca 35 judokas från Knivsta deltagit på en eller flera tävlingar av breddkaraktär. Det har uppskattats och vi avser därför att fortsätta styra upp det och samordna anmälan till en handfull tävlingar av breddkaraktär.


Klubbens preliminära kalendarium för våren 2019 med tävlingar mm finns att finna här

På denna sida läggs löpande info ut om tävlingar mm så snart vi har fått fakta från de olika arrangörerna.


Samskjuts till tävlingarna går säkert att ordna.


Skärgårdscupen i Gustavsberg, lördagen 4 maj

Tävling för er som har tävlat minst några gånger tidigare. Gäller U9, U11, U13. Mycket lämplig för de som tävlat några gånger tidigare. Läs mer om tävlingen här. Anmälan sker senast 24 april via denna länk


Klubbmästerskapet (KM), söndagen 19 maj

Tävlingen som alla kan vara med på. Medalj till alla. Tävla mot dina kompisar. Indelning efter ålder, bälte och vikt. Anmälan senast torsdagen 16 maj via denna länk.


Klubbresa till Judofestivalen i Lindesberg 24-26 maj

26 ST HAR ANMÄLT ATT DE ÄR INTRESSERAD AV ATT FÖLJA MED. DESSUTOM HAR ETT STORT ANTAL FÖRÄLDRAR ANMÄLT INTRESSE AV ATT FÖLJA MED. MER INFO HAR SKICKATS UT VIA MAIL TILL ALLA SOM HAR ANMÄLT SIG.

Det finns möjlighet att efteranmäla sig då vi har en handfull platser kvar på bussen som vi har hyrt. I sådana fall läser du först alla info som finns på denna länk och sedan anmäler du dig via här senast 24 april.


Sommarläger i Knivsta, 17-20 juni

Läs allt på denna länk. Gäller alla som är födda 2005-2009.

Anmälan senast 15 maj.