Boka in årsmötet 14 mars!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Knivsta Judoklubb

Bredd, U9 tom U15
Ulf Bjöns (pappa till Klara och Kai-Li) samordnar och anmäler till breddtävlingar. Ulfs kontaktuppgifter finner du på anslagstavlan i dojon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Att tävla är kul och utvecklande och bidrar även till att behålla intresset för judon. Under det gångna året har 30-35 judokas från Knivsta deltagit på en eller flera tävlingar av breddkaraktär. Det har uppskattats och vi avser därför att fortsätta styra upp det och samordna anmälan till en handfull tävlingar av breddkaraktär.


Klubbens preliminära kalendarium för våren 2019 med tävlingar mm finns att finna här

På denna sida läggs löpande info ut om tävlingar mm så snart vi har fått fakta från de olika arrangörerna.


Samskjuts till tävlingarna går säkert att ordna.


Nu har Upplands Judoförbund beslutat om datum för Upplandsserien, läs mer nedan.


Läger i Borlänge 1-3 mars

I Borlänge arrangeras det varje år ett mycket uppskattat helgläger (fre-sön) i slutet av vecka 9. Det är under sportlovsveckan för bl a Stockholm och Dalarna. Uppland har ju sportlov vecka 8.  

 

Flera av Sveriges mest välmeriterade tränare är på plats och lägret har ett mycket gott rykte.


Totalt har 9 st från Knivsta Judoklubb anmält sig. Jättekul! Mer info kommer till de som har anmält sig.


Gribby-cupen, i Täby söndagen 10 mars 

En välorganiserad och mycket lämplig "breddtävling" för alla som provat att tävla minst en gång tidigare på  klubbtävling i Knivsta eller på andra tävlingar. Klasserna är U11 (födda 2009-2010), U13 (födda 2007-2008), U15 (födda 2005-2006). Deltagarna delas upp i två klasser, en för de som tävlat sällan och en klass för de som har tävlat lite oftare. Anmälan sker senast måndagen 4 mars via denna länk.


Upplandsserien, i Uppsala lördagen 16 mars

Den perfekta tävlingen för alla som inte har tävlat tidigare eller som inte har tävlat så ofta. Den första deltävlingen (16 mars) av totalt 4 under året går i Uppsala och den andra deltävlingen går i Tierp söndagen 7 april. Nu är det dags att anmäla till den första deltävlingen. Vi i Knivsta Judoklubb hoppas och tror på deltagande från många i klubben. Alla från vitt bälte upp till grönt bälte kan delta. Vitt till och med gult streck börjar prel 09.30 och från gult bälte börjar 14.00. Alla deltagare nivåindelas. Anmälan till deltävlingen i Uppsala sker senast lördagen 9 mars via denna länk.  Om du redan nu vill anmäla till deltävlingen i Tierp söndagen 7 april så går det bra att göra det via denna länk. 


Solnakampen, lördagen 16 mars

En trevlig tävling och ett alternativ för alla som vill prova på lite tuffare motstånd. Du bör ha tävlat minst ett par gånger för att delta är. Klasserna är U9 (födda 2011-2012), U11 (födda 2009-2010), U13 (födda 2007-2008). Deltagarna delas upp i grupper efter bältesgrad och erfarenhet så långt som det är möjligt.  Anmälan sker senast lördagen 9 mars via denna länk.